Přesné obráběcí stroje pro malosériovou a kusovou výrobu

CNC frézovací a soustružnická centra, mechatronické soustruhy a frézky, XL soustruhy, rovinné brusky

Využijte možnosti ukázky strojů ProtoTRAK v našem showroom v Brně.

Katalog ke stažení

Kompletní katalog XYZ ke stažení XYZ-Catalogue-2019.pdf (20MB)

  • Spolupráce XYZ Machine Tools se Shield Marquees pomáhá bojovat s Covidem-19
    Spolupráce XYZ Machine Tools se Shield Marquees pomáhá bojovat s Covidem-19

    Rychlá spolupráce s XYZ Machine Tools pomáhá společnosti Shield Marquees bojovat s Covidem 19. Na začátku pandemie byla společnost zaměřena především na výrobu ventilátorů, avšak s vývojem situace, kdy se hlavní prioritou vlády stalo testování na Covid 19 se pozornost společnosti Shield Marquee Manufacturing se sídlem v Atherstone přesunula tímto směrem. Avšak požadavky na rychlou reakci vytvořily značný tlak na výrobní kapacitu společnosti.

     

     

    Číst dál...
  • Rozšíření nabídky XYZ Machine Tools
    Rozšíření nabídky XYZ Machine Tools

    Jako každým rokem, i pro letošek připravil tradiční britský výrobce obráběcích strojů XYZ Machine Tools několik novinek, které měly být postupně v průběhu roku představeny veřejnosti na evropských veletrzích a výstavách. Vzhledem k situaci s COVID-19 je už téměř jisté, že letos se žádná podobná akce neuskuteční. Prostřednictvím médií se proto snažíme naše stávající i budoucí zákazníky seznámit s tím, co je u XYZ nového.


     

    Číst dál...
  • Novinky ProtoTRAK 2019
    Novinky ProtoTRAK 2019

    Společnost XYZ Machine Tools Ltd představuje několik novinek

    Stroje XYZ Machine Tools s novou generací řídícího systému ProtoTRAK RX 

    Číst dál...

Kvalita

Kvalita nebývá vždy samozřejmostí, což si uvědomujeme. Použité komponety jsou z dílen tradičních světových výrobců.Všechny stroje jsou po montáži proměřovány Ball-bar testem, centra navíc laserem. Součástí každého stroje je protokol přesnosti.

Technologie

Rámy strojů jsou vyrobeny z litiny, která dobře absorbuje vibrace. . Většina našich strojů používá robustní, kalené a precizně broušené kluzné vedení. Ve srovnání s lineárními ložisky to je sice dražší řešení, ale nepochybně přispívá k vyšší tuhosti soustavy stroj-obrobek-nástroj.

Spolehlivost

Robustní konstrukce, řídící systémy, pohony a ostatní komponenty od renomovaných výrobců, přesná výroba a pečlivost při montáži tvoří osvědčený celek, který dává záruku spolehlivosti.

Cena

Vzhledem k tomu, že ročně prodáme v rámci celého světa přibližně 1 000 strojů, jsou naše výrobní náklady nízké. To se odráží v příznivých cenách pro Vás, naše zákazníky. Průměrná dodací doba jsou 4 týdny, díky velkému skladu v halvním montážním závodě v Tivertonu.

XYZ Video

ProtoTrak Video

Dále dodáváme